Perinçek: Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alan Türkiye'nin düşmanı olur

Perinçek: Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alan Türkiye'nin düşmanı olur
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Biz içeri atıldığımız zaman Kılıçdaroğlu 'darbeciler yargılansın' dedi. Atılmamızı destekledi. Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alan Türkiye'nin düşmanı olur" ifadelerini kullandı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, tv100'de ekrana gelen Yüzler Kulübü programına katılarak gazeteciler Deniz Gürel, Erdoğan Aktaş ve Özlem Gürses'in sorularını yanıtlıyor.

Doğu Perinçek'in açıklamalarından bazı satır başları:

"KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDA YER ALAN TÜRKİYE'NİN DÜŞMANI OLUR"

"Biz içeri atıldığımız zaman Kılıçdaroğlu 'darbeciler yargılansın' dedi. Atılmamızı destekledi. Bizi Şahin Mengü ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na muhalif olan arkadaşlar bizi ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun ekibi bizim oradan çıkmamızı istemedi. Metin Feyzioğlu geldi 'sizin çıkmanızı istemiyorlar' dedi. Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alan Türkiye'nin düşmanı olur.

Millet İttifakı'nın iktidar olma şansı sıfırdır. O ancak savaşla olur. ABD gelir Ankara'yı ele geçirir. Onları da götürür, Irak'ta yaptığı gibi koltuğa oturtur.

"ARALIK AYI İÇİNDE ESAD'LA GÖRÜŞEBİLİRİZ"

Esad'la görüşmemizde iptal yok, erteleme var. Arap Birliği ve Şangay İşbirliği toplantısına gitme durumu vardı. Türk devletinin yetkilileri bize 'acele etmeyin, biz görüşmeler yapıyoruz, bu iş olgunlaşıyor. Olgunlaştığı zamanda gitmeniz Türkiye için daha verimli olur' diyorlar. Aralık ayı içinde görüşme olur. Yayınlayacağımız ortak bildiri hazır. Heyette Ethem Sancak'ta var.

TOGG AÇILINDA GÜNDEM OLAN TOPLU DUA

Biz çocukluğumuzdan beri dua ediyoruz. Ben Türk ve Müslüman bir ailede büyüdüm. O resme tahammül edemiyorlar. Milli sanayide, savunmada, güvenlikte birleşen bir Türkiye var."

Politika