Pınar Gültekin'in ailesinden sanık Mertcan Avcı'nın tahliyesine tepki: "Artık o mahkemeye katılmak istemiyoruz"

Pınar Gültekin'in ailesinden sanık Mertcan Avcı'nın tahliyesine tepki: "Artık o mahkemeye katılmak istemiyoruz"
Pınar Gültekin'in ailesi davanın sanıklarından Mertcan Avcı'nın tahliyesine tepki gösterdi: "Artık Muğla’ya gerçekten gitmek istemiyorum. O mahkemeye katılmak istemiyorum. Defalarca reddi hakim istedik. Bu dünyada istediğim tek şey adalet. Başka bir şey istemiyorum..."
Pınar Gültekin cinayeti davasında tutuklanan Mertcan Avcı'nın ilgili Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nce  tahliyesi edilmesinePınar Gültekin'in babası Sıddık ve annesi Şefika Gültekin tepki gösterdi.

Pınar Gültekin'in ailesi Mertcan Avcı'nın tahliyesi ile ilgili açıklama yaptı. Baba Gültekin, şunları. öyletdi: "Ben bu mahkemeden gerçekten hiçbir şey beklemiyorum.  Mertcan Avcı mahkemeye çıkmadan Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi bunu tahliye ediyor. Kızımı kardeşiyle beraber, babasıyla annesiyle, ortaklarıyla beraber, delilleriyle her şey ortada iken diri diri yakıyorlar. Canice katliam yapıyorlar. Ve mahkeme Mertcan Avcı’yı tahliye ediyor. Sayın Cumhurbaşkanıma, Adalet Bakanı'na sesleniyorum. Sayın Cumhurbaşkanım bizzat kendisi ‘Ben bunun takipçisi olacağım’ demişti. Madem ki takipçisi oluyor, hiç olmazsa bir müfettiş göndersinler. Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ne. Bu dosyayı incelesinler. Artık Muğla’ya gerçekten gitmek istemiyorum. O mahkemeye katılmak istemiyorum. Defalarca reddi hakim istedik. Bu dünyada istediğim tek şey adalet. Başka bir şey istemiyorum..."


Anne Şefika Gültekin ise "Kızımı diri diri yaktılar. Bizi ailece bitirdiler. Anne olarak adalet istiyorum. Duruşma görülmeden caniyi serbest bıraktılar. Bu dünyada adalet yoksa, öbür dünya var" diye konuştu. (DHA)

Gündem