Polis Bandosu’ndan Beştepe’de 'Türkiye Yüzyılı'nın şarkısı

Polis Bandosu’ndan Beştepe’de 'Türkiye Yüzyılı'nın şarkısı
Polis Akademisi Bandosu’nun, Beştepe’deki mezuniyet töreninde AKP’nin “Türkiye Yüzyılı” tanıtımında çalınan şarkı çalındı.

Beştepe’deki Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’nde, Akademi Bandosu’nun AKP’nin “Türkiye Vizyonu” tanıtımında kullandığı şarkı çalındı. Törende Erdoğan ve Soylu ile mezun öğrencilerin konuşmalarından önce Polis Akademisi Bandosu tarafından bir “müzik dinletisi” yapıldı.

Dinletide ilk olarak “Kerkük’ün Zindanı”, daha sonra “Bil Oğlum” ve üçüncü olarak da AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ilan ettiği “Türkiye Yüzyılı” programı için bestelenen aynı adlı şarkı seslendirildi. İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, bu şarkının AKP'nin seçim şarkısı olduğunu savundu.

İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, ilgili görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşırken, şu ifadeleri kullandı:

“Polis Akademisi mezuniyet töreninde AKP’nin seçim şarkısının çalınması, anayasanın alenen ihlalidir, hukuk tanımazlıktır, suçtur! Polisimizi, her gün biraz daha eriyen AKP’ye siyasi payanda yapmaya çabalamak, millete meydan okumaktır; toplumsal huzurun temeline dinamit koymaktır!"

Gündem