Polise hakaret eden AKP'li Zeynep Gül Yılmaz'dan açıklama: "Milletimizin takdirine bırakıyorum"

Polise hakaret eden AKP'li Zeynep Gül Yılmaz'dan açıklama: "Milletimizin takdirine bırakıyorum"
Trafikte kendisini durduran polislere hakaret görüntüleri paylaşılan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'dan açıklama: " Arabamı durdurduğum ve kimlik gösterdiğim halde, yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi Aziz Milletimizin takdirine bırakıyorum"

Mersin’in Erdemli ilçesinde aracını çeviren trafik polisine hakaret edip “Uzaklaş. İçeri çemkiriyorsun, tükürük geliyor” diye kızan AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Yılmaz yaptığı açıklamada, "Üzgünüm...Keşke kamuoyu böyle bir konu ile meşgul edilmeseydi.Arabamı durdurduğum ve kimlik gösterdiğim halde, yasalara aykırı ve kasıtlı bir şekilde maskesiz polisler tarafından yarım saat bekletilmemi ve maruz kaldığım hukuksuz muameleyi Aziz Milletimizin takdirine bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

AKP Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz’ın, Mersin’in Erdemli ilçesinde aracını çeviren trafik polisine hakaret ettiği anın görüntüsü ortaya çıkmıştı.

Mersin Valiliği ise "Görevli memurlar yasal mevzuatın dışına çıkmışlardır. Bunun üzerine haklarında gerekli yasal işlem başlatılmıştır" açıklamasını yapmıştı.

Gündem