Portakal'ın seçim anketinden Erdoğan'a 'hüsran' çıktı! Optimar'dan tepki geldi

Portakal'ın seçim anketinden Erdoğan'a 'hüsran' çıktı! Optimar'dan tepki geldi
Gazeteci Fatih Portakal, kendi sosyal medya hesabından yaptığı ve şıklarda sadece Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun bulunduğu anketin sonuçlarını paylaşarak "Bu seçimde çok büyük süprizler bekliyorum" dedi. Optimar Araştırma şirketinin başkanı Portakal'ı eleştirdi.

Gazeteci Fatih Portakal, Twitter'da yaptığı anket sonrası açıklamalarda bulundu. Portakal'ın açıklamasına ise iktidara yakınlığıyla bilinen Optimar Araştırma Şirketinin Başkanı Hilmi Daşdemir'den tepki geldi.

Portakal, Twitter hesabından bir anket başlattı. Ankette "14 Mayıs’taki seçimlerde 2 adayın ismini oy pusulasında görseniz hangisine vermeyi düşünürsünüz?" sorusu sorulurken cevaplarda Kılıçdaroğlu ve Erdoğan şıklarına yer verildi.

456 bin kullanıcının oy kullandığı ankette Kılıçdaroğlu yüzde 62,3 oy alırken Erdoğan’ın oyu ise 20,3’te kaldı. Kararsızların oranı ise yüzde 17,4 oldu.

"İktidarın hüsrana uğrayacağını düşünüyorum"

Anketi sonuçlarını paylaşan Portakal, ''Yaptığım ankette %62 Kemal Kılıçdaroğlu %20 Erdoğan %18 kararsız diyenler var. Ben bu seçimde çok büyük sürprizlerin olacağını düşünüyorum. Koltuğunu müjdelerle ayakta tutabileceğini düşünen iktidarın çok büyük bir hüsran yaşayacağını düşünüyorum'' dedi.

Optimar Araştırma başkanından tepki

Portakal'ın paylaştığı ankete sosyal medyada çok sayıda yorum yapılırken, İktidara yakınlığıyla bilinen Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir'den tepki geldi.

Daşdemir Portakal'a "Sevgili Fatih Portakal, bu kafayla giderseniz daha ŞOK sürprizler yaşarsınız" dedi. (Kısa Dalga)

Gündem