Prens Charles ve oğlu Prens Harry'nin 15 dakikalık gizli görüşmesi

Prens Charles ve oğlu Prens Harry'nin 15 dakikalık gizli görüşmesi
Prens Charles ve oğlu Prens Harry arasında perşembe sabahı Windsor Kalesi'nde gerçekleşen gizli görüşmenin sadece 15 dakika sürdüğü, söz konusu görüşme Kraliçe II. Elizabeth'in ısrarıyla gerçekleştiği öne sürüldü.

Kraliyet unvanlarından vazgeçip 2020’de ABD’ye yerleşen Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, o tarihten bu yana İngiltere’ye ilk kez beraber geldi. Prens Charles ve oğlu Prens Harry arasında perşembe sabahı Windsor Kalesi'nde gerçekleşen gizli görüşmenin sadece 15 dakika sürdüğü, söz konusu görüşme Kraliçe II. Elizabeth'in ısrarıyla gerçekleştiği öne sürüldü.

Prens Harry, organizasyonuna destek verdiği Invictus Games turnuvası için Hollanda'ya gitmeden önce Birleşik Krallık'ta mola verdi. Sussex Dükü, Los Angeles'tan doğrudan Lahey'e gitmek yerine, babası ve büyükannesini görmek için önce Windsor'a uğradı.

Daily Mail'in haberine göre Prens Harry, babası Galler Prensi'yle görüştükten sonra büyükannesi Kraliçe II. Elizabeth'le bir araya geldi. Sussex Dükü'nün eşi Meghan Markle'la birlikte gittiği 95 yaşındaki hükümdarın konutundaki "atmosferin çok daha sakin" olduğu belirtildi. Görüşmeye dair bilgi aktaran kaynaklardan biri Prens Harry'nin Kraliçe'yi her zaman güldürdüğünü ve Kraliçe'nin onun bu özelliğini sevdiğini söyledi.

Geçen yıl Oprah Winfrey'e verdiği röportajda Prens Harry, babasını kendisini desteklemediği için eleştirmiş ve mali desteği kesmekle suçlamıştı.

Daily Mail'e konuşan kaynaklardan biri Prens Charles'ın yaşananlardan ötürü "kalbinin kırıldığını" ve Galler Prensi'nin oğlu için "kapıyı yine de açık tutup konuşmaya devam etmek istediğini" söyledi. Prens Harry, ağabeyi Prens William'la görüşmedi.

Dünya