Prens Harry: Kraliyet ailesinin bazı üyeleri şeytanla yatağa girdi

Prens Harry: Kraliyet ailesinin bazı üyeleri şeytanla yatağa girdi
Prens Harry, babasının eşi Camilla için “Tuhaf bir şekilde bile mutlu olmasını istiyordum. Belki mutlu olursa daha az tehlikeli olurdu" dedi.

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Prens Harry, üvey annesi Camilla'yı kendi itibarını yükseltmek için özel konuşmaları medyaya sızdırmakla suçladı.

Harry, hayatını anlattığı yeni kitabı 'Spare'i (Yedek) tanıtırken, kraliyet ailesinin bazı üyelerinin, magazin dünyasında olumlu bir yer edinmek için "şeytanla yatağa girdiğini" söyledi. Prens Harry, Camilla'nın, babası Kral 3. Charles ile olan uzun süreli ilişkisinden sonra İngiliz halkı nezdindeki imajını düzeltme çabalarını örnek gösterdi.

CBS'e verdiği röportajda Camilla ile ilgili olarak "İngiliz basınında kurduğu bağlantılar onu tehlikeli hale getirdi. Her iki tarafta da bilgi alışverişi konusunda açık bir isteklilik vardı" dedi.

Babasının 2005'te Camilla ile evlenmesi hakkında "Bir üvey ebeveyn edinmekle ilgili karmaşık duygularım vardı” diyen Prens Harry, “Tuhaf bir şekilde Camilla'nın bile mutlu olmasını istiyordum. Belki mutlu olursa daha az tehlikeli olurdu" ifadesini kullandı.

"Bizi birbirimize karşı kışkırttılar"

İngiliz medyasında çıkan haberlerin kardeşi Prens William ve eşi Kate ile aralarının açılmasına neden olduğunu söyleyen Harry, "Bizi her zaman birbirimize karşı kışkırttılar. Kate ve Meghan'ı birbirlerine karşı kışkırtıyorlar" diye konuştu.

Kraliyet ailesini eleştirmeye devam eden Harry, Amerikalı aktris Meghan Markle ile evlendikten sonra doğmamış çocuğunun ten rengi konusunda kraliyet ailesinde "endişe" olduğu iddiasını tekrarladı.

Ailesinin ırkçı olmadığını kaydeden Harry, ancak olayın "bilinçsiz önyargının bir örneği" olduğunu kaydetti.

Dünya