Prens Harry ve Meghan Markle'ın arası mı bozuldu?

Prens Harry ve Meghan Markle'ın arası mı bozuldu?
Kraliyet hayatından vazgeçerek ABD'ye yerleşen Prens Harry'nin eşi Meghan Markle ile arasının bozulduğu iddia edildi.

Kısa Dalga - 2020'de İngiltere'deki kraliyet görevlerini bırakarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle çifti her ne kadar kraliyet ailesinden ayrılmış olsa da gündemde kalmayı başarıyor.

New York Post'un haberine göre, Prens Harry'nin ülkesini özlediği ve eşi Meghan Markle'ı sevmedikleri için artık arkadaşlarını görmediği bildirildi.

Kraliyet uzmanı Tom Quinn Mirror'a şunları söyledi:

"Harry, arkadaşlarının çoğu Meghan'ı katlanılamaz bulduğu ve Amerika'da onu ziyaret edemediği için çok sıkılmış durumda."

Prens Harry, 42 yaşındaki Meghan ve çocukları Prens Archie (5) ve Prenses Lilibet (3) ile Montecito, Kaliforniya'da yaşıyor.

Prens Harry'nin uzun zamandır arkadaşlarından biri olan Archie'nin vaftiz babası Hugh Grosvenor, geçen ay İngiltere'de evlendi ancak Harry ve Meghan düğüne gitmedi.

Bir kraliyet uzmanı, çiftin partide "kimseyi rahatsız etmemek" için kutlamalara katılmadığını iddia etti. Quinn, Harry'nin arkadaşlarının "Meghan'dan hoşlanmadığını" ve Harry'yi dönüştürdüğü için onu suçladıklarını söyledi.

Harry'nin görüşmediği kardeşi Prens William ise düğüne katılmıştı. Prens Harry son olarak mayıs ayında Invictus Oyunlarının 10'uncu yıl dönümü nedeniyle İngiltere'deydi.

Meghan Markle yemek programı çekiyor

Son dönemde biten iş anlaşmalarıyla adından söz ettiren çiftten Markle, yemek programı sunacak.

American Riviera Orchard adında bir marka çıkan yıldız ve eşi Prens Harry, Netflix ile 5 yıllık bir anlaşmaya imza atmıştı. 100 milyon dolarlık anlaşmanın bir parçası olarak, Markle henüz adı açıklanmayan bir yemek programı çekti. "Yemek pişirmenin, bahçeciliğin, eğlencenin ve arkadaşlığın zevklerini kutlayacak" olan yemek programının çekimlerinin tamamlandığı belirtildi.

Daily Mail'e göre yemek programı, en az iki yerde çekildi. İlki, Montecito, California'dan arabayla 10 dakika uzaklıktaki birinci sınıf bir toptan çiçekçi, diğeri ise aktrisin 39 yaşındaki Prens Harry ve çocuklarıyla paylaştığı 11 milyon dolarlık malikaneye sadece üç kilometre uzaklıktaki 5 milyon dolarlık bir mülk. (Magazin Servisi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Magazin