Prof. Dr. Ceyhan'dan Nagehan Alçı'ya: "Allah beni, sizinle ilgili söylenenlerden korusun"

Prof. Dr. Ceyhan'dan Nagehan Alçı'ya: "Allah beni, sizinle ilgili söylenenlerden korusun"
Prof. Mehmet Ceyhan kendisi için 'demans' diyen Nagehan Alçı'ya "İşittiğim en ağır suçlama bu olsun. Allah beni, sizinle ilgili söylenenlerden korusun" diye yanıt verdi.

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan ile Habertürk yazarı Nagehan Alçı arasındaki tartışma sürüyor.

Nagehan Alçı, 'Artık yeter Mehmet Ceyhan… Yeter…' başlıklı yazısında Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ın küresel sağlık örgütlerini karalamakla suçlayarak “İsminin önünde profesör yazan bir tıp insanı Dünya Sağlık Örgütü ve bilimum uluslararası sağlık otoritesini karalıyor” demişti.  Ceyhan bu yazı üzerine Cumhuriyet'e yaptığı açıklamada Alçı'nın yazısının yalanlarla dolu olduğunu söylemişti.  Nagehan Alçı bugün kaleme aldığı 'Mehmet Ceyhan kendi sözlerini mi unutuyor? Yoksa…' başlıklı yazısında Ceyhan'ı bunamakla suçladığı ifadeler kullanmıştı.

Ceyhan'ın yanıtı şöyle: "Bir hekime sakın 'bunak' falan demeyin, kendinizle ilgili öyle yorumlar işitirsiniz ki, altından kalkamazsınız. Sizden çok daha akıllı olduğum bir tarafta, sizden çok daha akıllı insanlar yetiştiriyorum çok şükür. Hem işittiğim en ağır suçlama bu olsun. Allah beni, sizinle ilgili söylenenlerden korusun."

Gündem