Quaresma’nın Beşiktaş’tan son bir isteği var

Quaresma’nın Beşiktaş’tan son bir isteği var
Ünlü futbolcu Ricardo Quaresma Beşiktaş'tan jübilesi için talepte bulunduğu öne sürüldü. Müsabakanın Porto ile oynanacağı, gelirinin depremzedelere bağışlanacağı belirtildi.

İki farklı dönemde Beşiktaş’ta forma giyen ve kulübün efsane isimlerinden biri haline gelen Ricardo Quaresma, siyah-beyazlılara haber yolladı.

Son olarak ülkesinde Vitoria Guimaraes’te oynayan ve 1 Temmuz 2022’den beri kulüpsüz olan 39 yaşındaki futbolcu, bir sezon daha futbol oynayıp 2024’te futbolu bırakmak istediğini söyledi.

Fanatik’in haberine göre; Portekizli oyuncu jübilesi için girişimlere başladı. Quaresma, kariyerinin son maçı için Beşiktaş Yönetimi ile temasa geçti. Q7 lakaplı oyuncu, kariyerinin son maçını Vodafone Park’ta oynamak istediğini yönetime iletti.

Quaresma’nın jübile maçında eski kulüpleri olan Beşiktaş ve Porto’yu karşı karşıya getirmek istediği ve bu hayalinin gerçekleşmesi durumunda oynanacak mücadelede iki takımın da formasını giymek istediği öğrenildi.

Portekizli yıldız, maçtan elden edilecek gelirin Türkiye’deki depremzedelere bağışlanması talebinde bulundu. (Kısa Dalga)

Spor