Rapçi Çağrı Sinci, yeni parçasında Selçuk Kozağaçlı’nın sözlerine yer verdi

Rapçi Çağrı Sinci, yeni parçasında Selçuk Kozağaçlı’nın sözlerine yer verdi
Tutuklu avukat Selçuk Kozağaçlı’nın “yaşamın kendisi değil kutsal olan, kutsal olan adil bir yaşam, kutsal olan onurlu bir yaşam” sözleri Rapçi Çağrı Sinci’nin "Prometheus” adlı parçasında yer aldı.

Rapçi Çağrı Sinci, 2017 yılından bu yana cezaevinde olan Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı'nın sözlerine yeni parçasında yer verdi.

Sinci, "Prometheus" adlı parçasını Youtube kanalından “Selçuk Kozağaçlı’nın da söylediği gibi ‘yaşamın kendisi değil kutsal olan, kutsal olan adil bir yaşam, kutsal olan onurlu bir yaşam, kutsal olan güvenli bir yaşam, kutsal olan haysiyet sahibi bir yaşam.’ Herkes için adil, onurlu, güvenli ve en önemlisi ÖZGÜR bir yaşam diliyorum!” notuyla paylaştı.

"Prometheus" adlı parçada Kozağaçlı’nın bu sözlerine yer verilirken, ayrıca Ali İsmail Korkmaz’ın da adı geçiyor. Klibinde ise Kozağaçlı’nın bu sözleri söylediği konuşması yer alıyor.

Çağdaş Hukukçular Derneği de konuyla ilgili bir paylaşım yaptı.

Sinci'nin paylaşımını alıntılayan ÇHD, "Genel Başkanımız Selçuk Kozağaçlı’nın da söylediği gibi ‘yaşamın kendisi değil kutsal olan, kutsal olan adil bir yaşam, kutsal olan onurlu bir yaşam’ Onurlu yaşam çağrısının sokakta, mahkemelerde, hapishanelerde sesi olmuş avukatları serbest bırakın!" dedi. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat