Reuters'ın Şahap Kavcıoğlu haberini Fahrettin Altun yalanladı

Reuters'ın Şahap Kavcıoğlu haberini Fahrettin Altun yalanladı
Reuters, "Erdoğan'ın, Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu’na da güvenini kaybetme noktasına geldiğini" yazdı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun yalanladı.

Reuters Haber Ajansı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 7 ay önce göreve getirdiği Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu’yla arasında iletişim sorunlarının olduğunu ve Erdoğan’ın Kavcıoğlu’na güvenini kaybetmeye başladığını iddia etti. Habere göre konuyla ilgili ajansa değerlendirmede bulunan 3 farklı kaynak, TCMB Başkanı Kavcıoğlu’yla, Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki iletişimin son haftalarda iyiden iyiye azaldığını söylediler. Haberin ardından  Dolar  8,97’ye yükseldi.

FAHRETTİN ALTUN YALANLADI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla haberi yalanladı. Altun mesajında ““Yalan haber”i sosyal medyanın sorunu zannediyorduk. Fakat görüyoruz ki artık ana akım medya da aynı meseleden muzdarip. Büyük medya kuruluşları bile bu tür yalanları kolayca dolaşıma sokabiliyor. Bu endişe verici bir durum. Her ikisi de YALAN” ifadelerini kullandı.

Ekonomi