Rıdvan Dilmen: Gomis bir vuruyor, uyku antrenörünü uyutuyor

Rıdvan Dilmen: Gomis bir vuruyor, uyku antrenörünü uyutuyor
Antalyaspor sezona Galatasaray yenilgisiyle başlarken, Rıdvan Dilmen uyku antrenörüyle çalışan kırmızı beyazlılara gönderme yaptı.

Geçen sezon Antalyaspor'da teknik sorumlu olarak göreve gelen ve büyük çıkış yakalayan Nuri Şahin, çalışma sisteminde birçok yeniliğe imza attı. Ancak kırmızı beyazlılar Süper Lig'e yenilgiyle başladı.

Antalyaspor, bir penaltı kaçırdığı maçta son dakikada Bafetimbi Gomis'in golüne engel olamayarak Galatasaray'a 1-0 yenildi.

Tv 8.5'ta yorumculuk yapan Rıdvan dilmen, Antalyaspor teknik sorumlusu Nuri Şahin'i maçtan sonra yaptığı yorumda eleştirdi. Dilmen, Şahin'in uygulamalarına göndermede bulunarak, "Şimdi taç antrenörü de başladı, uyku hocaları falan filan deniyor. Öyle olmuyor işte. Gomis bir vuruyor ayağının içiyle, uyku antrenörünü uyutuyor" diye konuştu.

LİDERLİK VE İNSAN PERFORMANSI EĞİTİMİ DE VERİLDİ

Nuri Şahin, önce geçen sezon Liverpool'un taç antrenörü Thomas Gronnemark'ı 1 haftalığına Antalya'ya getirerek takıma eğitim verdirmişti. Ardından oyuncular İngiliz uyku koçu Nick Littlehales'in eğitimini almıştı. Son olarak liderlik ve insan performansı konusunda uluslararası bir uzman olarak tanınan Dr. Alan Watkins futbolcularla bir araya gelmişti. (Kısa Dalga)

Spor