Rize’de ‘Bahar Gelecek Yasaklar Bitecek’ konseri yasaklandı!

Rize’de ‘Bahar Gelecek Yasaklar Bitecek’ konseri yasaklandı!
Rize’de düzenlenmesi planlanan “Bahar Gelecek Yasaklar Bitecek” konseri iptal edildi. Korhan Özyıldız, “Kendi memleketimiz Rize’de bir konserimize daha izin verilmedi” diyerek, karara tepki gösterdi.

Rize’de yapılması planlanan Selçuk Balcı ve Korhan Özyıldız konseri yasaklandı. “Bahar Gelecek Yasaklar Bitecek” afişiyle duyurulan gençlik konserinin yasaklanmasına sanatçılar, tepki gösterdi. Konser, 9 Mayıs’ta (yarın) Fındıklı’da düzenlenecek.

Ücretsiz halk konserinin iptal edildiğini sosyal medya hesabından duyuran Korhan Özyıldız, “Kendi memleketimiz Rize’de bir konserimize daha izin verilmedi. Peki, kabul edecek miyiz bunu? Tabi ki hayır! Baharın gelişini engelleyemeyecekler!" dedi.

Müzisyen Selçuk Balcı da şu paylaşımı yaptı:

“Rize’de düzenlenecek olan konserimize izin verilmediğinden konserimizi Fındıklı ilçemizin ev sahipliğinde gerçekleştireceğiz. Yarın akşam 19.30’da Rize Fındıklı Hayatın Aykut Parkındayız.”

Karara bir tepki de CHP Rize Milletvekili adayı Tahsin Ocaklı’dan geldi. Ocaklı, “Rize’de düzenlenecek olan gençlik konserine izin verilmemiştir. Konser, Fındıklı Belediyesi tarafından Fındıklı’da düzenlenecektir. Bahar gelecek, yasaklar bitecek!" dedi. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat