RTÜK üyesi Taşçı: "RTÜK, televizyonlara lebaleb görüntüleri kullanmayın, boş cadde ve sokak görüntüleri kullanın' talimatı verdi"

RTÜK üyesi Taşçı: "RTÜK, televizyonlara lebaleb görüntüleri kullanmayın, boş cadde ve sokak görüntüleri kullanın' talimatı verdi"
RTÜK üyesi İlhan Taşçı, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in televizyonu kanallarının yöneticilerine verdiği talimatı açıkladı.

RTÜK üyesi İlhan Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in televizyon kanalı yöneticilerinden boş cadde ve sokak görüntülerini kullanmalarını istediğini yazdı. Taşçı twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: "RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, bugün televizyon kanallarının yöneticilerine özel hattan bir “talimat” gönderdi.  Televizyonların lebalep görüntüleri kullanmamaları; bunun yerine “boş cadde ve sokak görüntülerinin kullanılmasını” istendi! Stadlar, kongreler gösterilmeyecek."

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, bugün televizyon kanallarının yöneticilerine özel hattan bir “talimat” gönderdi.
Televizyonların lebalep görüntüleri kullanmamaları; bunun yerine “boş cadde ve sokak görüntülerinin kullanılmasını” istendi!
Stadlar, kongreler gösterilmeyecek!!!

RTÜK'ÜN TALİMATI

RTÜK Başkanlığı'nca medya kuruluşlarına verilen talimat ise şöyle:

"Medya Kuruluşumuzun Değerli Temsilcisi

Gereğini rica eder, iyi çalışmalar dileriz.

Gündem