Saadet Işıl Aksoy isyan etti: 'Hepimizin şurasına geldi, artık yeter'

Saadet Işıl Aksoy isyan etti: 'Hepimizin şurasına geldi, artık yeter'
Ünlü oyuncu Saadet Işıl Aksoy, dün Bebek’te görüntülendi. Deprem felaketi yüzünden üzüntülü günler geçirdiğini söyleyen oyuncu yardımlarıyla reklam yaptıkları iddia edilen kişilerle ilgili konuştu.

Saadet Işıl Aksoy, Bebek'te karşılaştığı gazetecilerle gündem üzerine bir süre sohbet edip kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Aksoy, bazı ünlülerin reklam için deprem bölgesine gittiği iddialarının sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.

CNN Türk'te yer alan habere göre 39 yaşındaki Aksoy, şu ifadelerini kullandı:

Çok üzgünüz. Elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz ama böyle demek de biraz insanı kötü hissettiriyor. Oradakilerin yaşadıklarını düşününce, işin gerçeği bizim üzülmemizin pek bir önemi yok. Hayata devam etmeye çalışıyoruz.

"Birlik olma duygusu gelişiyor"

Sosyal medyadaki insanların normal yaşantısına hızla dönmesi konusundaki tartışmalar hakkında da konuşan oyuncu, "İnsan bu kadar toplumsal bir acı yaşayınca biraz birlik olma duygusu gelişiyor. Unuttuklarımızı hatırlayalım istiyoruz. O birliğin içerisinde de saygı duyarak hareket etmek lazım" açıklamasında bulundu.

"Böyle şeyleri konuşmak bile yanlış"

Bazı ünlü isimlerin reklam için deprem bölgesine gittiği iddiaları hakkında da yorum yapan ünlü isim, "Böyle şeyleri konuşmak bile yanlış. Konuşulması gereken bir sürü şey varken, bunlar detay konuşmalar... Ayıp ya! O kadar büyük bir acı var, o kadar büyük bir mücadele var. O onu çekmiş, bu bunu çekmiş. Çekiyorsa da çeksin arkadaş, konuşulacak konular bunlar değil" dedi.

"Çok doğru karar vermek lazım"

Aksoy, koruyucu aile başvurularıyla ilgili ise şöyle konuştu:

Bu durum üzerine çok düşünülmesi ve zaman geçirilmesi gerekiyor. Hayat boyu kendinizi adayacağınız bir sorumluluk demek. Çok doğru karar vermek lazım.

"Hepimizin yakın çevresinden birileri orada"

Ailesinden deprem bölgesinde kimsenin olmadığını söyleyen Saadet Işıl Aksoy, "Annemin akrabalarından var birkaç kişi şehirde maalesef. Benim birebir tanıdığım kimse yoktu aralarında... Ama hepimizin ailesinden, yakın çevresinden birileri orada oldu" şeklinde konuştu.

(Kısa Dalga)

Magazin