Saadet Partisi'ni ziyaret eden DEM Parti'den müzakere ve diyalog vurgusu

Saadet Partisi'ni ziyaret eden DEM Parti'den müzakere ve diyalog vurgusu
DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu parti genel merkezinde ziyaret etti.

3 Mayıs'ta CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret eden DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, bugün de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret etti.

Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya, DEM Parti heyetini parti genel merkezinin kapısında karşıladı. Görüşmede, Saadet Partisi Genel Başkan Vekili Sabri Tekir de yer aldı. İki parti heyetleri arasındaki görüşme yaklaşık 1,5 saat sürdü. Görüşme sonrasında DEM Parti Eş Başkanları ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu kameralar karşısına geçti.

Karamollaoğlu, bazı yasalar ve anayasada değişikliğin gündemde olduğunu belirterek “İktidar da bu konuda bir takım adımlar atma peşinde gördüğümüz kadarıyla. Tabii bizim bu münasebetlerimizin bundan sonra da devam etmesine ihtiyaç var” dedi. Bakırhan da “Özellikle 31 Mart’ta ortaya çıkan sonuçlardan sonra Türkiye’nin aslında müzakereyle, diyalogla çözemeyeceği bir sorunu olmadığına inanıyoruz” diye konuştu.

Politika