Sabah gazetesi, elektrik kesintisini Kılıçdaroğlu'ndan bile önce duyurdu

Sabah gazetesi, elektrik kesintisini Kılıçdaroğlu'ndan bile önce duyurdu
İktidara yakın Sabah gazetesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriğinin kesilmesi konusunda herkese 'haber atlattı'. Gazete, haberi Kılıçdaroğlu'nun kendisinden bile önce duyurdu.

İktidara yakın Sabah gazetesi, zamları protesto etmek için faturalarını ödemeyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriğinin kesilmesini, Kılıçdaroğlu'nun kendi açıklamasından 35 dakika önce duyurdu. CHP liderinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan önce, Sabah gazetesinin internet sitesinde "Kemal Kılıçdaroğlu'nun fatura şovu bitti şimdi hesap zamanı! Her an elektriği kesilebilir" başlıklı bir haber yayımlandı.

sabah-kilicdar.jpg

Kılıçdaroğlu, elektriğinin kesildiğini saat 12.21'deki Twitter paylaşımıyla duyurmuştu. Sabah gazetesindeki haberin giriş saati ise 11.46.

Barış Şimşek imzalı haberde, "Hükümetin tüm dünyada artan enerji fiyatlarına karşı hem elektrik hem de doğalgazda yaklaşık 150 milyar liralık bir sübvansiyonda bulunarak, vatandaş lehine düzenlemeler yaparken, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "fatura ödememe" kampanyası ise boşa düşürüldü" ifadelerine yer veriliyor. (Kısa Dalga)

sabah-kilicdar2.jpg

Gündem