Şaban Vatan'dan Kaymakam Yılmaz Kurt'un ölümüyle ilgili açıklama: "Şüpheli"

Şaban Vatan'dan Kaymakam Yılmaz Kurt'un ölümüyle ilgili açıklama: "Şüpheli"
Rabia Naz’ın 2018’deki şüpheli ölümü sırasında Eynesil Kaymakamı olan Yılmaz Kurt’un arabasında ölü bulunmasıyla ilgili açıklama yapan Şaban Vatan, “Çocuklarıyla zaman geçirmeyi seven bir babaydı. Ben bu olayı anlamadım. Olay şüpheli gibi” dedi.

11 yaşındaki Rabia Naz Vatan'ın 12 Nisan 2018’deki şüpheli ölümü sırasında Giresun'un Eynesil ilçesinde kaymakam olan Aydın'ın Kuyucak İlçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Rabia Naz'ın ölüm yıldönümünden 10 gün önce  Didim'de otomobilinde ölü bulundu. Kurt'un ölüm nedeniyle ilgili henüz açıklama yapılmadı.

Valilik: Soruşturma sürüyor
Aydın Valiliği'nin açıklamasında konu ile ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtilerek, “ Kuyucak kaymakamımız Yılmaz Kurt Didim ilçesi Akbük Mahallesi sahilinde 02.04 2021 günü saat 21.45 sıralarında ölü olarak bulunmuştur. Kaymakamımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyuna duyurulur” denildi.

"Olay çok şüpheli gibi"

Rabia Naz’ın babası Şaban Vatan,  sosyal medyada şu yorumu yaptı: “Kaymakam neden intihar etsin veya neden öldürülmüş olabilir? İçişleri Bakanlığı bu konuda açıklama yapması gerekmez mi ? Olay şüpheli gibi… Eynesil’den kendisini tanıyorum. Hafta sonu çocuklarını gezdirmeyi seviyordu. Çocuklarıyla zaman geçirmeyi seven bir babaydı. Ben bu olayı anlamadım. Kaymakamların koruması olur genelde. Ailesinden uzakta olduğu için ailesinin ihbarı üzerine arama çalışmasında cep telefonu sinyalinden yeri tespit edilmiş . Olay çok şüpheli gibi.”

Gündem