SADAT yöneticisi Ergür, önce 'Sandıkta teslim etmeyiz' yazdı, sonra sildi

SADAT yöneticisi Ergür, önce 'Sandıkta teslim etmeyiz' yazdı, sonra sildi
SADAT ve ASSAM yöneticisi Ersan Ergür sildiği paylaşımında "Bu vatanı, Türkiye düşmanlarıyla işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz" ifadelerini kullanmıştı.

SADAT’ın Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Ergür, "Bu vatanı Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz" ifadelerinin yer aldığı bir tweet paylaştı. Ergür, kısa bir süre sonra tweeti silip, ifadelerini değiştirerek yeniden paylaştı.

İstanbul Ticaret Odası'nın sicil kayıtlarında göre, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kapısına gitmesinden sonra gündem olan SADAT'ın yönetim kurulu üyesi ve ASSAM Başkan Yardımcısı olduğu görülen Ergür, "Bu vatan kanla alındı, kanla savunuluyor. Bu vatanı Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta teslim etmeyiz... Etmeyeceğiz! Vatan sağ olsun..." paylaşımını yaptı, gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildi.

dd1.jpg

Sildiği paylaşımın ardından yeni bir paylaşım yapan Ergür, "Bu vatan kanla alındı, kanla savunuluyor. Yüce Türk milleti Türkiye düşmanları ile işbirliği yapanlara sandıkta oy vermeyerek cennet vatanımızı teslim etmeyecektir... Vatan sağ olsun" ifadelerini kullandı.

z1.jpg

Paylaşımını neden sildiği sorulduğunda ise Ergür, "Açıklama yapma isteği hissettim. Bazen anlatılmak istenen anlaşılmayınca izah gerekiyor" dedi.

n3.jpg

Gündem