Şahan Gökbakar'dan 'imalı' paylaşımlar: Sular kesik, anla artık

Şahan Gökbakar'dan 'imalı' paylaşımlar: Sular kesik, anla artık
Oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbakar'dan 'imalı' paylaşımlar: Ülkenin birinde, adamın biri mahkemeye başvurmuş... Defalarca gidip, bile bile, akmayan musluğun altına bardak tutup, "Bak su akmıyor, yine tuttum yine sular akmıyor" demenin alemi var mı? Sular kesik, anla artık.

Muhalefetin organize suç örgütü Sedat Peker tarafından ortaya atılan rüşvet iddiaları hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, oyuncu ve yapımcı Şahan Gökbakar'dan "ülkenin birinde" yaşanan olaylara dair paylaşımlar geldi.

Gökbakar, "ülkenin birinde" yolsuzluk ve hırsızlık iddialarının yargıya taşınması girişimlerinden söz ederek, "Defalarca gidip, bile bile, akmayan musluğun altına bardak tutup,"bak su akmıyor, yine tuttum yine sular akmıyor" demenin alemi var mı? Sular kesik, anla artık" dedi.

sahan-gokbakar.jpg

Gökbakar, paylaşımlarında şu ifadeleri kullandı:

"Ülkenin birinde, adamın biri mahkemeye başvurmuş.
Oradakiler sormuşlar,
-Adam, adam ne yapıyorsun?
Adam;
-Yolsuzluk, hırsızlık iddiaları var savcıya verecem soruşturma açsın demiş.
Ordakiker;
-ya öyle şey olur mu,hiç açar mı? deyince, adam ne dese beğenirsiniz?
-ya açarsa ????????

Defalarca gidip, bile bile, akmayan musluğun altına bardak tutup,"bak su akmıyor, yine tuttum yine sular akmıyor" demenin alemi var mı? Sular kesik,anla artık. Uzun zamandır sular kesik,biliyorsun sen de bunu!E peki, her defasında musluktan su geleceği ümidini taşımak nedir ya?" (Kısa Dalga)

Gündem