Sahnede sakatlanan balet Erhan Güzel'den üzücü haber: Son başrolümü oynadım

Ünlü balet Erhan Güzel, sahnede sakatlandı. Güzel durumunu bir videoyla anlattı: "Ön çapraz bağımı koparmışım, yan bağlarım da zedelenmiş. Ben son klasik bale başrolümü oynadım."

İstanbul Devlet Opera ve Balesi baş baleti Erhan Güzel, Süreyya Operası'nda dün (14 Mayıs) sergilenen Don Kişot temsilinde sakatlandı.

Sakatlığını twitter hesabından duygusal bir videoyla duyuran Güzel, şunları anlattı:

"Tam sonuna doğru gelirken kodada bir hareket var yaptım, dizim çat diye yere değdi. Sahnede ilk defa düştüm. Hastaneye gittim, ön çapraz bağımı koparmışım, yan bağlarım da zedelenmiş. Bir ameliyat olacağım, yaklaşık 9 ay terapi süreci var. Bir balet için en kötü sakatlıklardan biri. Ben son klasik bale baş rolümü oynadım. Bundan sonra oynasam oynasam belki birkaç tane modern eserde oynayabilirim. Benim geri dönüşüm artık çok zor" dedi.

Sosyal medyada çok sayıda kişi Erhan Güzel'in videosu üzerine destek ve sevgi mesajları paylaştı.

30 MAYIS'TA SEZONUN SON TEMSİLİ OLACAKTI

Güzel, temsil öncesi, "Bugün berber Basilio’yum ben. Süreyya’da görüşmek üzere.❤️ Ayrıca 30 Mayıs ATATÜRK KÜLTÜR MEKEZİ’nde olacak Don Kişot temsilimize hepinizi bekliyorum. Lütfen biletlerinizi almayı unutmayın. Bu sezonun benim için son temsili olacaktır. Daha sonra turne programlarını bildireceğim" mesajı paylaşmıştı. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat