Sakarya'da 76 yaşındaki erkek, genç kadınla tartıştı: Giyinik olman lazım, beni tahrik ediyorsun

Sakarya'da 76 yaşındaki erkek, genç kadınla tartıştı: Giyinik olman lazım, beni tahrik ediyorsun
Sakarya'da bir kadının giyimine karışan bir erkeğin sözleri yerel televizyon tarafından kaydedildi. Giyimine karıştığı kadının kendisini tahrik ettiğini iddia etti.

Sakarya’da bir şahıs, genç bir kadına giyimi nedeniyle sataştı.

Halk54 adlı sitenin yayınladığı görüntülerde; 76 yaşında olduğunu söyleyen bir şahıs, yoldan geçen genç bir kadının giyimine karıştı. Şahıs, "Giyinik olman lazım, ben 76 yaşındayım. Beni tahrik ediyorsun" diye tepki gösterdi. Çevredeki vatandaşlar şahsı uzaklaştırırken, genç kadın ise "Senin adam olman gerekiyor, terbiyesiz" diyerek karşılık verdi.

O anları görüntüleyen gazeteci ise, şahsın yanına giderek "Ne oldu, ne dedi hanımefendi size?" diye soru sordu. Şahıs ise "Ben 76 yaşındayım, insanları tahrik ediyorlar. Bu hale geldik ya... Anadan üryan dolaşıyorlar. 'Kızım, böyle dolaşma' dedim. Sadece bu kadar. Başka bir şey yok. Ben niye karışayım, insanız ya. " dedi.

Depremle bağ kurdu

Konuşmasını sürdüren şahıs, "Allah-u Teala sadece kıskanmayan domuzu yarattı. 18 bin alemin içinde ben aptal değilim ya. 99 depremi oldu, öbür tarafta 45 bin kişi öldü. 45 milyon kişi ölse gene değişen bir şey yok ya. Ben bunu söylüyorum, yoksa beni ilgilendirmez, seni ilgilendirmez diye bir şey yok. İlgilendirir, ilgilendirmesi lazım. İnsanız çünkü" dedikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

Gündem