Saldırgan eski koca İbrahim Zarap da darp edildiği için şikayetçi olacakmış

Saldırgan eski koca İbrahim Zarap da darp edildiği için şikayetçi olacakmış
Samsun’da eski eşine saldıran ve tutuklanan İbrahim Zarap da darp edildiği için çevredekilerden şikayetçi olacağını söyledi. Yaralanan E. M ile 5 yaşındaki kızı koruma altına alındı. Kafa travması yaşayan E.M ile ilgili Samsun Valisi, tutuklanan eski koca İbrahim Zarap’ın en ağır cezayı alması için uğraşacaklarını söyledi.


Samsun’da Canik Belediyesi önünde dün akşam saatlerinde 5 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde eski eşi E.M’ye saldıran ve öldüresiye döven İbrahim Zarap, ilk ifadesinde darp edildiği için çevredekilerden şikayetçi olacağını söyledi. Tutuklanan Zarap’ın ilk vukuatı olmadığı belirtilirken şiddet mağduru E. M ile 5 yaşındaki kızı koruma altına alındı. Kafa travması yaşayan E.M ile ilgili Samsun Valisi, tutuklanan eski koca İbrahim Zarap’ın en ağır cezayı alması için uğraşacaklarını söyledi.

Çıkarıldığı mahkemece "kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanan İbrahim Zarap polise verdiği ilk ifadede, "Kızımı teslim ederken bana, 'Sana bir daha kızı göstermeyeceğim' gibi şeyler söyledi. Bir anda gözüm döndü ve sinir krizi geçirmişim. O yüzden böyle yaptım. Olaydan sonra çevredekiler beni darp etti. Eğer kimlikleri tespit edilebilirse hepsinden şikayetçi olacağım" dedi. 

Kafada ödemler var

Birkaç gün hastanede müşahede altında tutulacak şiddet mağduru kadının kafa travması yaşadığı, kafasında ve yüzünde ödemler olduğu belirtildi.

Tesellimiz cani tutuklandı

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, E.M’yi hastanede ziyaretinde sonra şu açıklamayı yaptı:

“Burada bizi teselli eden, bu cani sabah saatlerinde tutuklandı. Cezaevine gönderildi. Devletimiz bu konuda arkasında. Tüm bakanlarımız konuya anında müdahil olma suretiyle hem bilgilendiler hem de açıklamalarını yaptılar. Adalet, Sağlık Bakanlığımız, Cumhurbaşkanlığımız, İletişim Başkanlığı olmak üzere açıklamalar yapıldı. Bizler de tüm ekiplerimizle hem çocuğumuzun bir an önce travmadan kurtulması hem mağdurenin bir an önce iyileşmesi hem de bu faile en ağır cezanın verilmesi için hep birlikte koordineli şekilde çalışıyoruz. Dünden itibaren konunun üzerindeyiz. Bu manada çalışıyoruz. Allah böyle bir sıkıntı ve acıyı tekrar yaşatmasın. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün hemen arifesindeyiz. Bunların olmaması için hep birlikte uğraşacağız. İçişleri Bakanlığımızın KADES uygulaması da var. İçişleri de konuya müdahil. İnşallah bu tür elim olaylar tekrar yaşanmaz.”

Gündem