Samsung kullanıcıları dikkat! Android 14 güncellemesi alacak telefon açıklandı

Samsung  kullanıcıları dikkat!  Android 14 güncellemesi alacak telefon açıklandı
Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un eski amiral gemisi Samsung Galaxy S21'in Android 14 güncellemesi alacağını duyurdu. Samsung S21 serisine Android 14 işletim sistemini dağıtmaya resmen başladı

Samsung'un eski amiral gemisi Galaxy S21, Android 14 güncellemesi almaya başladı. Güney Koreli teknoloji devi, kararlı OneUI 6.1 tabanlı Android 14 işletim sistemini geçtiğimiz hafta uygun cihazlara sunmaya başladı. Şu ana kadar, Galaxy Z Foldables, Galaxy S23 FE, Galaxy A54 ve Galaxy A345G modelleri bu güncellemeyi aldı.

Samsung, eski Galaxy S21 serisi kullanan Avrupa pazarındaki kullanıcılarına da Android 14 güncellemesi sunmaya başladı. Türkiye'deki cihazlara da en kısa sürede bu güncellemenin gelmesi bekleniyor.

smartphone-623722-1280.jpg

Android 14 güncellemesi, cihazlara yeni özellikler ve geliştirmeler getiriyor. Bu güncelleme ile birlikte cihazların performansı artacak, pil ömrü uzayacak ve kullanıcı deneyimi daha da gelişecek.

Cumhuriyet.com.tr'deki habere göre; Güncelleme aynı zamanda Kasım ayı güvenlik yamasını da içeriyor. Güncellemenin boyutu ise 2.28 GB olarak açıklandı.

Güncellemeyi yapmak isteyen kullanıcılar Ayarlar > Sistem Güncelleme > İndir ve Yükle yolunu izleyebilirler. Güncelleme isteği görünmüyorsa, kullanıcılar Güncellemeleri Kontrol Et seçeneğine dokunarak güncelleme olup olmadığını kontrol edebilirler. Bu aşamada dahi güncelleme gözükmüyorsa biraz daha beklemeniz gerekiyor. Çünkü güncelleme kademeli olarak sırayla dağıtılıyor.

Teknoloji