Samsung merakla beklenen özelliği duyurdu: Güncelleme iki modele geldi

Samsung merakla beklenen özelliği duyurdu: Güncelleme iki modele geldi
Samsung, Android 14 sürümünü akıllı telefonlarına dağıtmaya devam ediyor. Merakla beklenen o özellik iki modele daha geldi

Türkiye'de de milyonlarca kişi tarafından kullanılan Samsung, Android 14 sürümünü akıllı telefonlarına dağıtmaya tam gaz devam ediyor. Son olarak 2022 yılında tanıtılan Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 modelleri de Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesine resmen kavuştu.

TGRTHaber'de aktarılanlara göre; Samsung, kısa sürede çok sayıda Galaxy akıllı telefonunu Android 14 tabanlı One UI 6 sürümüne güncelledi. Bu hafta da 2023 yılından önce tanıttığı katlanabilir telefonları için aynı güncellemeyi yayınladı.

SamMobile sitesinin haberine göre teknoloji devi firma, geçtiğimiz günlerde Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 için ABD'de kararlı Android 14 / One UI 6 güncellemesini piyasaya sürdü. Son olarak da, kısa bir süre sonra güncelleme Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 kullanıcılarına sunuldu.

telephone-586266-1280.jpg

ANDROID 14 / ONE UI 6 GÜNCELLEMESİ KATLANABİLİRLERE GELDİ

Güncellemenin ilk dağıtımı Verizon, T-Mobile ve MetroPCS ağlarındaki Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4 modelleri için yapıldı. Önümüzdeki günlerde Samsung'un operatör kilidi olmayan birimleri de güncelleme listesine dahil etmesi ve halihazırdaki One UI 6 beta kullanıcılarına yayınlaması bekleniyor.

Ayrıca bu güncelleme, büyük bir 'ürün yazılımı yükseltmesi' olduğundan, yaklaşık 3 GB'lık bir indirme boyutuyla geliyor. Bu nedenle, indirme düğmesine basmadan önce kullanıcıların gerekli bant genişliğine sahip bir Wi-Fi ağı veya mobil veri planına sahip olduklarından emin olmalarında fayda var.

ONE UI 6 NASIL YÜKLENİR?

Güncellemeyi indirmek için Galaxy Z Fold 4 veya Z Flip 4 cihazınızda Ayarlar uygulamasını açın, Yazılım güncellemesini seçin ve İndir ve yükle seçeneğine basın.

ONE UI 6.1 DE YOLDA

Android 14, Fold 4 ve Flip 4'ün uygun olduğu dört büyük işletim sistemi yükseltmesinden ikincisi olarak karşımıza çıkıyor. Ve akıllı telefonlar, Galaxy S24 serisiyle birlikte önümüzdeki ay piyasaya çıkacak olan One UI 6.1'i de alacak. 2022 yılında çıkan bu katlanabilir cihazların şubat ayında One UI 6.1'e kavuşacağı tahmin ediliyor.

Kaynaklar: SamMobile, TGRT haber, Kisadalga.net

Teknoloji