Savcı Sayan: Öyle uygun gördüler

Savcı Sayan: Öyle uygun gördüler
Ağrı Belediye Başkanlığı'ndan partisi tarafından milletvekili olması için istifa ettirilen sonra da İzmir'de seçilmesi zor bir sıradan aday gösterilen Savcı Sayan Twitter'da içini döktü.

İzmir’de seçilme ihtimali düşük bir sıradan aday gösterilen AKP’li Savcı Sayan, “Aslolan milletin gönlündeki listedir” dedi.

Milletvekili olmak için Ağrı belediye başkanlığı görevinden istifa eden AKP’li Sayan, İzmir 1’inci bölge, 6. sıradan aday gösterildi. AKP, son seçimlerde söz konusu bölgeden 4 milletvekili çıkarabilmişti.

'Öyle uygun gördüler'

Ağrı belediye başkanıyken görevinden ‘Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın emriyle’ istifa ettiğine öne süren Savcı Sayan, şu ifadeleri kullanmıştı: “Cumhurbaşkanımız bana ‘Meclis’te olmanız gerekiyor’ dedi. Öyle uygun gördüler, ben de kabul ettim.”

‘Erdoğan’ın emri’yle siyasi kariyeri sekteye uğrayan Sayan, içini twitter'da döktü: “Aslolan Milletin gönlündeki, vicdanındaki listedir. Neticede onların vekili olmak için aday olduk. Bugün vira Bismillah deyip başladık. Allah bizi milletimize mahçup etmesin.” (Kısa Dalga)

Politika