Scarlett Johansson ilk kez TV dizisinde yer alacak

Scarlett Johansson ilk kez TV dizisinde yer alacak
Başrolünde ve yapımcı kadrosunda Scarlett Johansson'ın yer aldığı Just Cause, 1992 tarihli John Katzenbach romanından uyarlandı.

Time dergisi tarafından 2021 yılının en etkili 100 kişisinden biri olarak gösterilen Scarlett Johansson, kariyerinin ilk televizyon projesine katıldı.

Bantmag'ın haberine göre ünlü oyuncunun hem başrolünde hem yapımcı kadrosunda yer aldığı Just Cause, 1992 tarihli John Katzenbach romanından uyarlanıyor.

1995’te Warner Bros.’un çektiği Just Cause film uyarlamasının kadrosunda da Scarlett Johansson yer alıyordu. Henüz 10 yaşında olan Johansson, filmde Sean Connery’nin canlandırdığı karakterin kızı rolündeydi. Arne Glimcher’ın yönettiği Just Cause filmin kadrosunda Laurence Fishburne, Kate Capshaw ve Ed Harris gibi isimler bulunuyordu.

Amazon Prime Video’nun ilk sezon siparişini verdiği gerilim dizisi, romanın bir gazeteci olan baş karakteri Matt Cowart’ı Madison 'Madi' Cowart adıyla seyirci karşısına çıkaracak.

Scarlett Johansson tarafından canlandırılacak karakter, Florida’daki bir idam mahkumunun son günlerini takip etmekle görevlendiriliyor ve olaylar gelişiyor.

Just Cause dizisinin ne zaman çekileceği ve oyuncu kadrosunda Scarlett Johansson ile kimlerin yer alacağı henüz bilinmiyor. (Kısa Dalga)

Kültür Sanat