Sean Penn: "Aşı olmayanlardan sinemaya gitmemelerini rica ediyorum"

Sean Penn: "Aşı olmayanlardan sinemaya gitmemelerini rica ediyorum"
Oscarlı oyuncu ve yönetmen Sean Penn, hem oynayıp hem de yönettiği yeni filmi “Flag Day”in ABD’deki ilk gösterimi öncesinde yaptığı açıkamada, "Aşı olmayanlardan sinemaya gitmemelerini rica ediyorum" dedi.

ABD'li oscarlı oyuncu ve yönetmen Sean Penn, izleyicilere aşılarını olmadan sinemaya gitmemelerini rica etti.

BirGün'ün aktardığına göre Penn, hem oynayıp hem de yönettiği yeni filmi “Flag Day”in ABD’deki ilk gösterimi öncesinde, salondaki izleyicilere aşı oldukları ve maske taktıkları için teşekkür etti. Penn, “Buradaki herkese aşılanarak çözümün birer parçası oldukları için minnettarım” diye konuştu.

Daha önce de aşının ABD'de zorunlu hale getirilmesi gerektiği yönünde açıklamalarda bulunan oyuncu, “Aşı olmayanlardan sinemaya gitmemelerini rica ediyorum. Açıkça güvenli olan bu, aşı olmaya ikna olana kadar evde kalın. Bağımsızlık dayanışma olmadan olmaz. Aşılar büyük bir dayanışma hareketidir” dedi.

Dünya galasını Cannes Festivali’nde yapan "Flag Day", 20 Ağustos’ta sinemalarda gösterime girecek. Filmde, Penn’in yanı sıra Dylan Penn, Katheryn Winnick, Josh Brolin, Hopper Jack Penn ve Milles Teller yer alıyor.

Sağlık