Sean Penn'den Madonna'ya şiddet iddialarına yalanlama

Sean Penn'den Madonna'ya şiddet iddialarına yalanlama
Oscar'lı aktör ve yönetmen Sean Penn, eski eşi şarkıcı Madonna'ya şiddet uyguladığına dair ortaya atılan iddialar hakkında açıklama yaptı.

Kısa Dalga - Pop müziğinin ikonik ismi Madanno ile 1985 yılında evlenen oscarlı oyuncu Sean Penn, hakkındaki şiddet iddialarına yanıt verdi.

63 yaşındaki oyuncu, New York Times'a verdiği röportajda, Madonna'nın polisi arayıp evdeki silahlar konusunda endişeli olduğu için bir gün evine çok sayıda polis ve SWAT ekibinin baskın yaptığını söyledi.

Penn "Ona 'Dışarı gelmiyorum, kahvaltımı bitereceğim' dedim. Sonra bir anda camlar kırılmaya başladı ve içeri daldılar. Beni de kelepçelediler" dedi.

Madonna için "sevdiğim biri" ifadesini kullanan oyuncu şiddet iddialarını yalanladı.

Oyuncu Madonna'nın ardından oyuncu Robin Wright ile evlenmişti. İki çocuğu olan çift daha sonra boşandı.

İki evliliğini karşılaştıran yıldız, "Boşanmadan sonra eğer işin içinde çocuklar yoksa arkadaşlığı onarmanın çok daha hızlı olduğunu anladım Robin ve benim epey zamanımızı aldı. Çok fazla drama vardı. İşin içinde çocuklar varsa tamir etmek çok daha önemli ama kolay da değildi" ifadelerini kullandı.

Bir dönem, Penn'in Madonna'ya beyzbol sopasıyla vurduğuna dair iddialar ortaya atılmıştı. Madonna 2015 yılında iddiaları yalanlamıştı. (Magazin Servisi)

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Magazin