'Seccade' tweet'i tepki çekmişti: Hasan Kaçan, Kılıçdaroğlu paylaşımını sildi

'Seccade' tweet'i tepki çekmişti: Hasan Kaçan, Kılıçdaroğlu paylaşımını sildi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabıyla basmasını eleştiren oyuncu Hasan Kaçan, 'imar barışı' reklamı hatırlatılınca Twitter paylaşımını sildi.

Dört yıl önceki 'imar affı' reklamındaki başrolüyle bilinen Hasan Kaçan, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki depremlerin ardından hiçbir paylaşım yapmamıştı. Depremlerin ardından kaçan yapıları kayda alan imar barışı sıkça eleştirilmişti.

Hasan Kaçan, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki bir iftarın ardından yanındakilerle fotoğraf çektirirken seccadeye bastığı görülen fotoğrafı eleştirerek depremden sonraki ilk paylaşımını yapmıştı.

Kaçan şunları yazmıştı "Bu fotoğraf yıllar ve yıllar boyu bu aziz millete zulmeden, camilerini ahır yapan, ezanını yasaklayan, kutsallarının üstünde tepinen, inancının düşmanı olan zihniyetin günümüzdeki tezahürüdür."

Kaçan'ın bu paylaşımına çok sayıda tepki geldi. Birçok insan Kaçan'ın son paylaşımının 5 Şubat'ta, yani depremden bir gün önce yapıldığına dikkat çekti.

Sosyal medya kullanıcıları Kaçan'a reklam filmini hatırlattı. Kaçan'ın daha sonra paylaşımını sildiği görüldü. Oyuncu daha sonra herhangi bir paylaşım yapmadı. (Kısa Dalga)

Gündem