Seda Bakan ile Berfu Yenenler'in baby shower tartışması: Ben kimseden hediye isteyemem, ayıp bir şey

Oyuncu Seda Bakan, Berfu Yenenler'in programına konuk oldu. İkilinin programdaki 'baby shower' değerlendirmesi sosyal medyada gündem oldu.

YouTube kanalında ‘Berfu Yenenler ile Talk Show Perileri’ programını sunan Yenenler, özel hayatından bahseden Bakan’a “Millet baby shower’lar yapar sen geleneksel davrandın” dedi.

"Ben gelenekselliğe çok düşkün bir insanım, o tarafa geçemiyorum ayarlarım bozuluyor" diyen Bakan, 'Evden uzakta kalınca, ailemle konuşmazsam bana bir tedirginlik geliyor. Ben ailemden besleniyorum ifadelerini kullandı.

"Bizim kültürümüze aykırı"

Açıklamalarına devam eden ünlü oyuncu, "Ne o öyle herkesten hediye beklemek! Çok ayıp değil mi? Ben kimseye 'bana hediye getirin' diyemem. Eksikleri ben mi göndereceğim? Bu bir kere bizim kültürümüze aykırı! Gelen zaten eli boş gelmiyor ki!" dedi.

"O kültürü hemen sahiplenirim"

Berfu Yenenler ise, "Ben o kültürü hemen sahiplenirim! Çok pahalı... Ama doğru dolulukta gelmesi lazım kişilerin. Baby shower da zaten maliyetli oluyor!" karşılığını verdi.


"Bebeğinin eksiklerini al bence"

Seda Bakan araya girerek, "10 arkadaşın gelse sadece bir pusetini alabilir, o hediye listesini yapmaya gerek yok bence ayıp. Baby shower yapacağına bebeğinin eksiklerini al. Liste atamazsın insanlara" ifadelerini kullandı.

Sözleri alkış topladı

Seda Bakan, sözlerin sosyal medyada gündem oldu. Oyuncuyu açıklamalarından dolayı kutlayan binlerce sosyal medya kullanıcısı "Seda tipik bir Türk annesi" ve "Hem görgülü hem de adetlerine bağlı bir kadın" yorumları yapıldı. (Kısa Dalga)

Magazin