Sedat Peker 'Cem Küçük' dedi, TGRT yorumları kapadı

Sedat Peker 'Cem Küçük' dedi, TGRT yorumları kapadı
Sedat Peker'in bir İhlas Holding yöneticisi ile Cem Küçük'ü hedef almasının ardından TGRT ve Türkiye gazetesinin sosyal medya hesapları yoruma kapatıldı.

Sosyal medyada Sedat Peker’e ait olduğu ileri sürülen ‘Freud’un Talebesi’ hesabından İhlas Holding yöneticisi ile TGRT'de program yapan Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük hedef alındı.

Sedat Peker'in iddialarının gündem olmasının ardından İhlas Holding’e bağlı TGRT ve Türkiye Gazetesi Twitter hesabını yorumlara kapattı.

Cem Küçük’ün Peker’e yönelik ‘Blöf yapıyor, elinde belge falan yok’ sözlerinin de ifade edildiği Twitter paylaşımı sonrası Küçük’ün programının canlı yayınına yorum yapanlar ise engellendi.

Sedat Peker, kendisi için "Blöf yapıyor, elinde belge falan yok" diyen Cem Küçük'ü özür dilemesi için çağrıda bulunmuş takdirde özel hayatına dair bir görüntüyü paylaşmakla tehdit etmişti. Cem Küçük, dünkü yazısında her şeyi bırakıp emekli olmayı ve köye yerleşmeyi anlatan bir yazı kaleme almıştı. Twitter'da 'Ankara Kuşu' isimli hesap Cem Küçük'ün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa edeceğini ileri sürmüştü. İddialarla ilgili Cem Küçük'ten bir açıklama gelmemişti. (Kısa Dalga)

Gündem