Sedat Peker eski SADAT paylaşımlarını retweet etti

Sedat Peker eski SADAT paylaşımlarını retweet etti
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Kemal Kılıçdaroğlu'nun gündeme getirdiği SADAT ile ilgili olarak sosyal medyada 2021 yılında yaptığı açıklamaları tekrar paylaşanları retweet etti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün sürpriz bir şekilde SADAT'ın önüne gidip seçim güvenliği ile ilgili açıklama yapması üzerinden çıkan SADAT tartışmasına Sedat Peker de katıldı.

Sedat Peker'in SADAT'ın yapısı ile ilgili geçmişte attığı tweetleri paylaşan Twitter kullanıcılarının paylaşımlarını Peker retweet etti.

Peker'in 15 Ekim 2021 tarihindeki SADAT paylaşımları şöyle:

1- 40 yaş altı kardeşlerim, dün yayınlamış olduğum (sadat) dosyasıyla ilgili biraz daha fazla gayret sarf ederseniz sevinirim. Ne yalan söyleyeyim, bazen ben dahil hepsini çöpe atın dediğim 40 yaş üstü dostlarımız konuları daha dikkatli takip ediyorlar.

2- (sadat) dosyası diğer dosyaların hepsinden çok daha önemli. Çünkü ülke için planlanan en karanlık işlerin uygulayıcısı olmuş ve olacak kişiler bu yapının içinde yer almaktadır. Eğer gerekli gündemi oluşturursanız gözüne far tutulmuş tavşan gibi etkisiz hale…

3-… gelmelerini sağlayabilirsiniz. Kamuoyunun önünde devamlı tartışılan hiçbir yapı faili meçhul cinayet ya da kaos çıkarmak gibi bir şeye cesaret edemez (Kardeşlerim tecrübe konuşuyor bana inanın). Benim açıklamalarımdan sonra örgütlü olarak hareket etmediklerini…

4- …kanıtlamak için hem sadat’ın kurucusu adnan tanrıverdi hem de nevzat tarhan açıklamalar yaptılar, nevzat tarhan’ın sadat’la hiçbir ilgisinin olmadığına dair. Sadece arkadaşlarmış. Yayınladığım bu evrak nevzat tarhan’ın sadat’ın hissedarı olduğunun resmi belgesidir.

d2.jpg

c1.jpg

Ayrıca Sedat Peker, Antalya’da bir sokak röportajında arka plandan geçen genç kadının Sedat Peker diye bağırdığı videoyu da retweet etti. (Kısa Dlga)

Gündem