Sedat Peker, FETÖ iddiasıyla ilgili bir belge paylaştı

Sedat Peker, FETÖ iddiasıyla ilgili bir belge paylaştı
Suç örgütü lideri Sedat Peker, Çevre Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar'ın, Süleyman Soylu'nun akrabası Sadık Soylu tarafından ihbar edildiğini iddia etti ve buna dair bir belge paylaştı.

Hakkında suç örgütü liderliğinden yakalama kararı bulunan Sedat Peker, 7. videosunda , "Erdal Kayapınar, Çevre Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü. Bu adamla ilgili bir FETÖ soruşturması varmış, o nasıl kapandı" diye sormuştu.

Peker,  Twitter hesabı üzerinden soruşturmanın belgesini paylaşarak, "Çevre Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar'ın Sadık Soylu tarafından kapattırılarak (kendisine köle hale gelmesini sağladığı) fetö soruşturma evrakı. “Sayın savcılar, başka delile ihtiyacınız var mı?”" diye sordu.

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.

Gündem