Sedat Peker 'Görüntü yok' dedi, Cem Küçük sessizliğini bozdu

Sedat Peker 'Görüntü yok' dedi, Cem Küçük sessizliğini bozdu
Sedat Peker'e ait olduğu iddia edilen bir hesap, özel görüntülerini yayınlamakla tehdit edince Cem Küçük sessizliğe bürünmüş ve köşesinde emekli olmak gerektiği yönünde bir yazı kaleme almıştı. Sedat Peker görüntü olmadığını açıklayınca Cem Küçük de yeniden paylaşım yapmaya başladı.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük’ün, “Blöf yapıyor. Elinde belge falan yok” sözleri Sedat Peker’den video tehdidi ile karşılık bulduğu iddia edildi. 'Freudun Talebesi' isimli bir Twitter hesabı üzerinden bir holdingin üst düzey yöneticisine ait olduğu öne sürülen özel görüntüleri Sedat Peker'in yayınlattığı ileri sürüldü.

Aynı hesaptan Cem Küçük de benzer görüntüleri olduğu iddia edilerek tehdit edilmişti. Cem Küçük iddiaya yanıt vermeyip sessizliğe bürünürken dünkü köşesinde emekli olmakla ilgili bir yazı kaleme almış ve "Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici…” ifadesini kullanmıştı.

Sedat Peker, bugün 'Uzun Çavuş' isimli hesaptan bir açıklama yaparak holding yöneticisine ait görüntüleri kendisinin yayınlatmadığını ve Cem Küçük7ün erkeklerle bir görüntüsünün elinde olmadığını söyledi.

Peker "Kıymetli dostlarım, freudun_talebe’si isimli sayfa dün gece Twitter tarafından kapatılmıştır. Yeni açılan ve benim adıma yayın yapan hesap sahte bir hesaptır. Düşmanlığı bile namusluca yapmalıyız. Cem Küçük isimli gazetecinin erkeklerle bir görüntüsü yoktur" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamanın ardndan sosyal medyada paylaşım yapmaya başlayan Cem Küçük Cüneyt Arkın'la ilgili şu paylaşımı yaptı:

Büyük aktör Cüneyt Arkın hayatını kaybetti. Allah rahmet eylesin.

Gündem