Sedat Peker: "Kıbrıslı siyasiler hepiniz yandınız; arşiv bana geçti"

Sedat Peker: "Kıbrıslı siyasiler hepiniz yandınız; arşiv bana geçti"
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter'dan açıklama yaparak Kıbrıslı siyasetçilere seslenerek “Hepiniz yandınız. Arşiv bana geçti” dedi.

Gazeteci Erk Acarer, Kıbrıs’ta darp ve alıkoyma suçlamasıyla tutuklanan Halil Falyalı'nın kasetlerle siyasilere şantaj yaptığını, bu kasetlerden birinde de KKTC Başbakanı Ersan Saner'in görüntülerinin olduğunu yazdı. Sedat Peker’e yakın isimlerden Emre Olur oa KKTC'de tutuklanan Halil Falyalı'nın yetkililere ve siyasilere şantaj yapmak için çektiği ileri sürülen 'müstechen' kasetlerin ellerinde olduğunu söyledi. KKTC Başbakanı Saner ise iddiaların komplo olduğunu belirterek “Saldırıya uğrayan ben, ailem, partim ve siyaset kurumumuzdur” dedi.

Sedat Peker ise Twitter paylaşımında şunları kaydetti: “Kıbrıslı siyasiler; uyuşturucu baronlarıyla, yasadışı bahisçilerle birlik olup Türkiye’de bana karşı kurulan komploya destek verirsiniz he. Hepiniz yandınız. Arşiv bana geçti. Siz kaşındınız. Sizi de rezil edeceğim. Utanma duygusu olan, istifa edip gitsin.”

Abone Ol

İyi gazetecilik posta kutunda!
Güncel haberler, haftalık ekonomi bülteni ve Pazar derginiz Plus’ı email olarak almak için abone olun.