Sedat Peker SADAT Başkanı'na yanıt verdi: Beni kimse kekleyemez

Sedat Peker SADAT Başkanı'na yanıt verdi: Beni kimse kekleyemez
Halk TV'de canlı yayında konuşan SADAT Yönetim Kurulu Başkanı'nın, Sedat Peker ile ilgili kendilerinden randevu talep ettiğine yönelik iddiaları üzerine 'Deli Çavuş' adlı Twitter hesabından SADAT ile ilgili peş peşe açıklamalar geldi.

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla yargılanan Sedat Peker'in duyurduğu, 'Deli Çavuş' isimli sosyal medya hesabı Twitter'dan SADAT'la ilgili yeni iddialarda bulundu.

SADAT'ın Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tanrıverdi'nin Halk TV'de katıldığı programda Sedat Peker ile ilgili kendilerinden randevu talep ettiğini fakat talebini reddettiklerini, Peker'in kendini SADAT diye tanıtan başka bir grup tarafından kandırıldığını söylemesi üzerine Deli Çavuş adlı hesaptan peş peşe açıklamalar yapıldı.

Deli Çavuş'un paylaşımları şu şekilde:

1-) Biraz evvel sosyal medya üzerinde gördüğüm, sadatçı olduğunu söyleyen bir tip benimle ilgili bir şeyler söylemiş. Öncelikle şunu bilmen lazım! Sedat PEKER’i kimse kekleyemez! Her zaman söyledim, siz kahpesiniz sizin namusunuz yok, siz köpeksiniz. Hem de kemiklik köpeksiniz!

2-) Sizin gücünüz annelere ve çocuklara yeter. Devletin parasını çalmak için bıraktığınız sakallar giydiğiniz şalvarlar sizi benim elimden kurtaramayacak. Ben sizin ruhunuzu biliyorum. Sizin namusunuz yok, sizin gücünüz silahsız garibanlara yeter!

3-) Video çekmemi engellediniz, tweet atmamı engellediniz, rt yapmamı bile engellemek için uğraşıyorsunuz. Delikanlılıkta böyle birşey olur mu(?) Televizyonlara çıkıp özgürce konuşacaksınız, ama rt bile yapmama engel olmak için tüm gücünüzle uğraşacaksınız siz kahpesiniz ulan!

4-) Sadat'ın sivil ayağını temsil eden Sabri Balaban’ın yanıma kaç kere geldiğinin HTS kayıtlarını çıkartı, kaç kere telefonla görüştüğümüzün HTS kayıtlarını çıkartın, Sadat başkanı Adnan Tanrıverdi ile telefonla görüşmüş müyüm, görüşmemiş miyim? Telefon HTS kayıtlarını çıkartın.

Gündem