Sedat Peker, Sinan Ateş paylaşımlarını RT edip, sildi

Sedat Peker, Sinan Ateş paylaşımlarını RT edip, sildi
'Dijital tecrit' altında olduğu belirtilen Sedat Peker Twitter hesabından Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili mesajları paylaştı. Peker kısa süre içinde yaptığı paylaşımları sildi.

Ankara'da eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş (38), 30 Aralık'ta motosikletli bir kişinin silahlı saldırısında yaşamını yitirdi. Ankara Valiliği, "Olayın faillerinin tespit ve yakalanmasına yönelik çalışmalar, olayın olduğu andan itibaren büyük bir titizlikle sürdürülmektedir” açıklamasını yaptı. Sinan Ateş'in öldürülmesi sonrası MHP ve Ülkü Ocakların'ndan bir açıklama yapılmaması gerekçesine Twitter'da birçok MHP'li e-devlet üzerinden parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Peker Twitter hesabından Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile ilgili mesajları paylaştı. Peker kısa süre içinde yaptığı paylaşımları sildi.

Sedat Peker ile son olarak İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, aralık ayının son haftasında görüntülü olarak konuştu. Çömez Peker'in "Bütün bilgi ve belgeleri kayıt altına aldım. İki farklı ülkeye gönderdim. Öldürülmem halinde, hayatıma kast edilmesi halinde bunları bütün Türkiye öğrenecek' dedi. 'Böyle bir süreç çalışırsa emniyete almak için bilinmeyen iki ayrı ülkeye gönderdim ve ondan sonra bütün bu ifşaatlar yapılacak" dediğini kaydetti.

Gündem