Sedat Peker’den Cahit Özkan paylaşımı

Sedat Peker’den Cahit Özkan paylaşımı
Sedat Peker, BAE açıklamasıyla AKP'de tartışma yaratan Grup Başkanvekili Cahit Özkan'a dair paylaşımlar yaptı. Peker, kendi basın danışmanı Emre Olur’un ve Akın Ün isimli Twitter kullanıcısının Özkan'la ilgili paylaşımlarını retweet etti.

AKP Grup Başkanvekili Cahit Özkan'ın "Birleşik Arap Emirlikleri baktı ki Türkiye'ye diz çöktüremiyor, o zaman teslim oldu" sözlerine ilişkin tartışmaya, BAE'de yaşayan organize suç örgütü lideri Sedat Peker de dahil oldu.

Özkan söz konusu açıklamayı Armağan Çağlayan'ın YouTube programında yapmış, AKP Sözcüsü Ömer Çelik ise "Cahit Özkan’ın Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri ilişkilerine dair beyanları partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır" demişti.

ÇAĞLAYAN'IN SORUSUNA DİKKAT ÇEKTİ

Bu gelişmelerin ardından, Peker’in basın danışmanı Emre Olur, Armağan Çağlayan'ın sorusuna dikkat çekti. Olur, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Gazeteci dostlarımızın gözünden kaçmış olabilir. Cahit Özkan’ın yaptığı açıklamalar çok önemli! Ancak haberin önemini on kat arttıracak olan ise Armağan Çağlayan'ın ‘BAE ile Sedat Peker’i susturmak için mi yakınlaştınız?’ sorusuna bu cevabın verilmiş olmasıdır” dedi.

PEKER'İN PAYLAŞTIĞI MESAJ

Sedat Peker'in kendisi ise Akın Ün isimli Twitter kullanıcısının bir mesajını retweet etti. Ün paylaşımında, "Çok fenasın Armağan Çağlayan! Senin yüzünden Cahit Özkan kırmızı plakalı, korumalı, şoförlü, yakıtı bedava Audi'yi kaybetti :))" diyordu. (Kısa Dalga)

Gündem