Sedat Peker'den Emir Sarıgül'e: Beni yalanlama yoksa en çok bahsedilen kişi olursun

Sedat Peker'den Emir Sarıgül'e: Beni yalanlama yoksa en çok bahsedilen kişi olursun
Sedat Peker bu kez de Emir Sarıgül hakkında paylaşım yaptı: "Emir Sarıgül bak kardeşim, bazı telefonla arayanlara bunlar doğru değil diyormuşsun..."

Suç örgütü lideri olduğu iddiasıyla yargılanan Sedat Peker, Yıldırım Demirören ile ilgili paylaşımlarında bahsettiği Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül'ü hedef aldı.

Peker, Deli Çavuş hesabından şu mesajları paylaştı:

Emir Sarıgül bak kardeşim, bazı telefonla arayanlara bunlar doğru değil diyormuşsun. Şu ana kadar söylediklerini, ortak tanıdığımız olan bir ablamızın hatırına affediyorum. Ancak bu kelimeyi bir kez daha söylersen, önümüzdeki günlerde isminden en çok bahsedilen kişi olursun.

Hesaptaki paylaşım 1- diye başladı ancak devamının gelmediği görüldü.

EMİR SARIGÜL HAKKINDA NE DEMİŞTİ?

Son dönemde Deli Çavuş adlı hesaptan paylaşımlarını artıran Sedat Peker'in iddialarından biri de Emir Sarıgül ile ilgiliydi. Peker, isim vermeden, sunucu Buket Aydın'ın Yıldırım Demirören ile ilişkisi olduğunu ve TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile Demirören'i aldattığını öne sürmüştü.

Buket Aydın'ın Emir Sarıgül'den 'trafiğe takılmamak için' tahsisli plaka istediğini, Sarıgül'ün de Cihan Ekşioğlu'nun tahsisli plakasının ikizini yapıp Aydın'a verdiğini iddia eden Peker, Demirören'in tahsisli plakayı araştırınca aldatıldığını öğrendiğini yazdı. Peker, Demirören'in Buket Aydın'ı, aldatıldığını öğrendikten sonra işten çıkarttırdığını ileri sürdü.

Gündem