Sedat Peker'den hakkındaki iddialarla ilgili paylaşım

Sedat Peker'den hakkındaki iddialarla ilgili paylaşım
Uzun zamandır paylaşımlarını güvenlik önlemleri nedeniyle retweet olarak sürdüren Sedat Peker yeni bir paylaşımda bulundu.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, paylaştığı videolar sonrası güvenliğini sağlayabilmek için Twitter üzerinden iletişimini hakkında yazılanları paylaşarak sürdürüyor.

Hakkındaki yakalama kararında dolayı güvenliğini tesis etmek için sessiz olduğu iddia edilen Peker, bu akşam saatlerinde yine hakkındaki bir tweeti paylaştı.

Avukatı Ersan Barkın'ın Twitter'daki paylaşımı şu şekildeydi:

sdat.png

'Müvekkilimle bir ilgisi yok'

Muhammed Yakut-Can Tanrıyar-Nuri Ensari ilişkisinin konu edildiği ODATV haberinde, yine müvekkilim Sayın Sedat Peker'in adı geçti. Ama yine haberin özü yanlış.

Köprüler arası bağlantının kurulduğu Nuri Ensari’nin S.Peker dosyasında adı bile geçmedi.

Dolayısıyla dosya kapsamında hakkında yurtdışına çıkış yasağı konduğu bilgisi hatalı. Sayın Peker ile görüşen yüzlerce insan hakkında önceki dönemde yapılan pasaport iptali işlemine konu edilmiş sanırım ancak ilişkili olmadığı görülmüş ki pasaportu iade edilmiş. Bu tip haberler hassas. Araştırmada da aynı hassasiyetle davranmak gerekir. Toplumun zihninde soru bırakmamak gerekir. (Kısa Dalga)

Gündem