Sedat Peker'den Süleyman Soylu'ya: "Kafama sıkacağım demesine karşı..."

Sedat Peker'den Süleyman Soylu'ya: "Kafama sıkacağım demesine karşı..."
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazeteci Veysi Ateş ve Yıldırım Demirören hakkındaki iddialarına devam etti.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken bir açıklamalarda bulundu. 

Sedat Peker, "Bizim ülkemiz çok büyük rezaletler gördü, ancak suç örgütü lideri dedikleri kişinin İçişleri Bakanlığının kamera kayıtlarını yayınlayın kafama sıkacağım demesine karşı çaresiz kalışını hiçbir zaman görmedi. Siz devletin namusunu kirlettiniz." ifadelerini kullandı.

Sedat Peker şu paylaşımı yaptı: 

"Kıymetli kardeşlerim, muhalefete siz beceriksizsiniz diye lütfen yüklenmeyin. Rahmetli annem Kimseye zahmet verme, kendi işini kendin gör derdi (40 yaş altı kardeşlerim, kimseye gerek yok, biz bunları beraberce deli edeceğiz).

Bizim ülkemiz çok büyük rezaletler gördü, ancak suç örgütü lideri dedikleri kişinin İçişleri Bakanlığının kamera kayıtlarını yayınlayın kafama sıkacağım demesine karşı çaresiz kalışını hiçbir zaman görmedi. Siz devletin namusunu kirlettiniz."


DEMİRÖREN VE OYAK PEKER'İN HEDEFİNDE 


Peker, Yıldırım Demirören ve OYAK yönetimi için de şunları söyledi: 

"pambıkören, OYAK yönetimi, geliyor gelmekte olan. Vatan millet, din iman dediniz, en son Mehmetçiğin OYAK’taki paralarına bile göz diktiniz. Sizin namusunuz yok lan. Sizin namusunuz servetiniz kadar.

-OYAK’ın yönetimini fetö bahanesiyle nasıl değiştirdiniz? Total gibi birçok kurumu fahiş fiyatla OYAK’a nasıl çaktınız? Din elden gidiyor, vatan elden gidiyor, arkada OYAK’ın içini boşalt. Namusunuz yok lan sizin.

Gittiğim ülkelere baskı yapmanız hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Beni öldüremeyeceksiniz de, başarsanız bile hiçbir şey değişmeyecek. Beni cezaevine atıp kurtulmak istediniz, şimdi nereye baksanız beni görüyorsunuz. Hepinizi deli edeceğim.

40 yaşından büyüklere bir şey öğretmek mümkün değil. 40 yaşından küçük kardeşlerim, asıl patronun sizin olduğunuzu, tüm devlet görevlilerinin de size çalıştığını vallahi size öğreteceğim, daha doğrusu size inandıracağım. Şenlik o zaman başlayacak."



PEKER'DEN VEYSİ ATEŞ'E "AÇIKLAMA YAP" ÇAĞRISI 

Peker ayrıca Veyis Ateş'e açıklama yapma çağrısında bulundu.

Twitter hesabından paylaşım yapan Peker, Ateş için, " Sadece de ki, ben hem 45 milyon konusunda, hem de otele çökmek konusunda aracılık yapmadım, yapmak istemedim." ifadelerini kullandı.

İşte Peker'in o açıklaması:

"Anonsçu veysi (ateş) hani açıklama yapacaktın, neden yapmıyorsun? Sen bir açıklama yap (hediyen bende hazır). Sadece de ki, ben hem 45 milyon konusunda, hem de otele çökmek konusunda aracılık yapmadım, yapmak istemedim. (Hepinizi deli olacaksınız)"




Gündem