Sedat Peker’in avukatından ağır yaralanan Cenk Çelik hakkında açıklama

Sedat Peker’in avukatından ağır yaralanan Cenk Çelik hakkında açıklama
Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, bugün başından vurulan ve ağır yaralanan Cenk Çelik hakkında Peker'in "Bazı güçler tarafından öldürülmem amaçlanırken, yakınlarıma saldırılar düzenlenirken, bana hiçbir fayda sağlamayacak bu tip bir cinayetle ilişkilendirilmem asla mümkün değildir" dediğini aktardı.

İstanbul Ümraniye'de organize suç örgütü lideri Sedat Peker aleyhine yayınladığı videolar ile bilinen Cenk Çelik sokakta yürüdüğü sırada başından vurularak ağır yaralandı.

SEDAT PEKER’DEN 'CENK ÇELİK' AÇIKLAMASI

Sedat Peker’in avukatı Ersan Barkın, sosyal medya hesabından sokak ortasında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Cenk Çelik hakkında açıklama yaptı.

Barkın, Peker’le yaptığı görüşmeyi aktararak, Peker'in olayla ilgili söylediklerini aktardı:

"Bugüne kadar sosyal medyada çoluk-çocuk, genç-yaşlı birçok kişi şahsıma hakaret videoları yayımlamaktaydı. Hiçbirine karşı tek karşı eylemde bulunmamışken, bıçak sırtında yaşadığım bu anda, böyle bir cinayeti işlettiğimi düşünmek en basit tanımıyla safdillik olur. Bazı güçler tarafından öldürülmem amaçlanırken, yakınlarıma saldırılar düzenlenirken, bana hiçbir fayda sağlamayacak bu tip bir cinayetle ilişkilendirilmem asla mümkün değildir.

Bugün, yakınımda olduğu bilinen Seyfi Gedikli isimli arkadaşın ana-babasının ve kızlarının kaldığı evin kapısına silahla ateş edildi. Bana sevgi besleyen insanları yıldırma amacıyla yapılan kriminal çalışmalar devam etmektedir. Dijital tecrit altında iken bu yönde komplolara başvurmak asla onurlu bir davranış değildir."

Gündem