Sedat Peker'in kızı da Youtube kanalı açtı: Babası da konuk olacak

Sedat Peker'in kızı da Youtube kanalı açtı: Babası da konuk olacak
Youtube'dan yayınladığı videoları rekor kıran Sedat Peker'in kızı Mila Peker de Youtube kanalı açtı. İlk videoya ablası Lina Peker konuk oldu ve boyama yaptılar. Anne Özge Peker, kanala Sedat Peker'in de konuk olacağını aktardı.

Devlet-mafya-siyaset-medya ve iş dünyasına yönelik ifşalarıyla gündeme gelen Sedat Peker’in kızı Mila da YouTube videolarına başladı.

Anne Özge Peker’in aktardığına göre Mila, babası Sedat Peker’i ilerleyen günlerde konuk alacak.

Özge Peker paylaşımında, "Benim minnak kızım kendi ısrarları ve diretmesi üzerine sonunda bir YouTube kanalına sahip oldu. Kanalının ismi; Mila Peker Kendisini çok uyardım ve hep kibar olması gerektiğini, aksi halde kanalın kapanacağını da belirttim ona Mila'nın kanalı, aşırı doğal bir kanal. Kimsenin olmadığı bir yerde Lina ile çekmişler telefonla, sadece bir yeri bip ledik ve olduğu gibi yayınladık kesmeden biçmeden. Mila hayaline kavuştu devamı için YouTube'a bekleriz sizleri. Miloş'a destek olmak isterseniz, kanalına abone olmayı unutmayın" dedi.

Mila Peker, kanalından yayınladığı ilk videosunun başlığı “Lina ile boyama” oldu. Lila Peker ablası Lina Peker ile resim boyadı ve sohbet etti.

Mila Peker'in kısa sürede 7 bine yakın takipçisi oldu.

Gündem