Tolga Ağar'dan Sedat Peker'in iddialarına yanıt: "İtibar suikasti"

Tolga Ağar'dan Sedat Peker'in iddialarına yanıt: "İtibar suikasti"
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in "üniversite öğrencisi Yeldana Kaharman'a tecavüz edip, öldürmek"le suçladığı Mehmet Ağar'ın oğlu AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar "Kendi siyasi hesaplarına, suç örgütü mensubunun beyanlarını dayanak yapmaya çalışanları kamuoyu vicdanına havale ediyorum" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayınladığı ikinci videoda eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın oğlu AKP Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'ı üniversite öğrencisi Yeldana Kaharman'a tecavüze etmekle ve öldürmekle suçlamıştı. 

TIKLAYIN/
Sedat Peker'den Mehmet Ağar ve oğluna "ağır suçlamalar

Ağar da Peker'in bu iddialarına yanıt verdi. Mehmet Ağar oğlu Tolga Ağar'ın yanıtını twitter hesabından paylaştı.

İddiaların hedefindeki kişi Tolga Ağar şunları söyledi: 

"Uzun süredir yurtdışında kaçak yaşadığı anlaşılan suç örgütü mensubu S.P isimli kişi tarafından şahsıma yönelik iftiraları şiddetle kınıyorum. 

Hangi karanlık hesaplar için bu şeref ve itibar suikastine giriştiğinin açığa çıkması için hukuki işlemleri başlatacağım. 
şaibe yaratarak, ima yoluyla beni suçlamaya çalıştığı adı geçen gazeteciyi tanımam. Konu adli makamlarca soruşturulmuş ve hukuki süreç tamamlanmıştır. Konun şahsımla uzaktan yakından bir ilgisi bulunmamaktadır. 

Buradaki kurnazlık, siyasi husumet içersinde olunan çevrelerin iftirasına destek vereceği ümididir. Daha düne kadar kendisine hakaret ederek itibarsız şahıs muamalesi yapanların amaç siyasette malzeme olarak kullanma olunca, görmeksizin, hevesle üzerine atlamalarını derin bir üzüntü ile karşılıyorum. 

Kendi siyasi hesaplarına, suç örgütü mensubunun beyanlarını dayanak yapmaya çalışanları kamuoyu vicdanına havale ediyorum. 

Türkiye'de herkes herkesi tanır, bilir ve değerlendirir. "Tezyif müzeyyifin kadri ile mütenasiptir" yani "hakaret hakaret edenin gücü ve kişiliği ile orantılıdır" 
Kamuoyuna saygılarımla sunarım. "

Öte yandan
Ağar'ın Twitter'da paylaştığı açıklamaya yorum yapılmasını engellemesi dikkati çekti.


Gündem