Sedat Peker'in videoları IMDb'den kaldırıldı

Sedat Peker'in videoları IMDb'den kaldırıldı
İMDb'de en iyi diziler listesine birinci sıradan giren Sedat Peker'in videoları bugün kaldırıldı. Dün açılan "Sedat Peker vs AKP" başlığı kullanılan sayfada, videoların türünün biyografi, suç, reality show şeklinde olduğu belirtilmişti.

Sedat Peker’in YouTube üzerinden yayınladığı videoların dün IMDb’de birinci sıraya oturmasının ardından bugün sayfaya ulaşılamıyor. İnternet dizi ve film platformu IMDb'nin 'en iyi 250 dizi' listesine de erişilemiyor.

'Sedat Peker vs AKP' başlığı kullanılan sayfada, videoların türünün biyografi, suç, reality show şeklinde olduğu belirtilmişti.

Videolar için kullanılan tanıtım metninde de, "Hükümetle derin bağlantıları olan bir mafya lideri yerinden edilir ve evi basılır. Şimdi de mafya ile hükümet arasındaki karanlık bağlantıları açığa çıkararak kendisine yapılan yanlışlar dolayısıyla intikam almak istiyor" ifadeleri kullanılmıştı.

TIKLAYIN/
Sedat Peker'in videoları IMDb listesinde


Sayfada ayrıca, videoların tahmini bütçesinin 128 milyar dolar olduğu yazıyordu. Kısa süre içerisinde yaklaşık 12 binden fazla oy alan 'Sedat Peker vs AKP' başlığına bine yakın değerlendirme de yazılmıştı.

Sayfada Peker’in videolarında bahsettiği isimlerin hangi videolarda yer aldığı da görülüyordu. Peker'in söz ettiği isimler videoda kullandığı 'takma isimlerle' de belirtilmişti. Bu isimler için Peker'in kullandığı terimler sayfada yer alıyor. Hadi Özışık için Satılık Hadi, Mehmet Ağar için Derin Memet, Abdülkadir Selvi için Düşkün Abdülkadir  gibi ifadeler sayfada yer almıştı.

Gündem