Selahattin Demirtaş, Erdoğan'ın sözlerine yanıtı seçmenlere bıraktı

Selahattin Demirtaş, Erdoğan'ın sözlerine yanıtı seçmenlere bıraktı
Demirtaş, Twitter'dan yaptığı paylaşımda Erdoğan'ın hakkında söylediği sözlere yanıt verdi. Demirtaş, "Bu tehditlere, hakaretlere cevabı da zarfa koyup sandığa atarak sen ver lütfen" dedi.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisi hakkındaki sözlerine dair paylaşım yaptı.

Demirtaş paylaşımında, "Selo" diye başlayıp sıraladığı tehditler, hakaretler bana değil kardeşim, aslında sana" ifadelerini kullanırken, tehdit ve hakaretlere sandıkta cevabı zarfa koyarak sen ver lütfen diye devam etti.

Demirtaş, "Sonra da yüzünün alacağı hali hep birlikte izleyelim. Tabii yüzü kalmışsa" dedi.

resim-2023-04-16-193625308.png

Erdoğan: "Neymiş Selo'yu bırakacakmış"

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, Ankara'da AKM-Gar-Kızılay metro hattı açılışında yaptığı konuşmada muhalefeti hedef almıştı.

Erdoğan konuşmasında Selahattin Demirtaş'a yönelik şu ifadeleri kullanmıştı:

"Dağdan masada arıza çıkartanlara da ayar veriliyor. Yetmiyor; seçimden sonra ne yapacaklarını da anlatıyorlar. Neymiş; Selo’yu bırakacaklarmış. Neymiş terörist başını bırakacaklarmış. Neymiş; şu hukuk devletinde ülkemizde ne kadar içeride hukuken tutuklu veya mahkum olanlar varsa, bunları da Bay Bay Kemal diyor ki 'Bırakacağız.'" (Kısa Dalga)

Politika