Selahattin Demirtaş'ın annesi bilinci açık oğlunu bekledi

Selahattin Demirtaş'ın annesi bilinci açık oğlunu bekledi
Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastane kaynakları bilinci açılıp kapanan anne Demirtaş’ın oğlunun geleceğini duyması üzerine bilinci açık oğlunu beklediğini söyledi.

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın annesi Sadiye Demirtaş rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Demirtaş'ın tedavisi kentteki özel bir hastanede sürerken, Selahattin Demirtaş da Edirne'den Diyarbakır'a götürüldü.

Annesi ile sohbet etti

VOA’dan Mahmut Bozarslan’ın haberine göre, Demirtaş, yaklaşık 3 buçuk saat hastanede kaldı. Hastaneye geldikten sonra annesinin bulunduğu yoğun bakım ünitesine giden Demirtaş, burada annesiyle sohbet etti. Görüşme sırasında askerler içeriye girmedi.

Görüşmeye sonrasında kızları ve eşi katıldı

Doktorların verdiği bilgiye göre Sadiye Demirtaş’ın bilinci zaman zaman kapanıyordu. Ancak dün sabah oğlunun ziyaretine geleceği söylenince, ziyaret sonuna kadar bilinci hiç kapanmadı. Bir süre annesinin yanında kalan Demirtaş, daha sonra hastaneye gelen kardeşleri, eşi ve çocuklarıyla görüştü. Görüşmeye eşi Başak Demirtaş, iki kızı ve üç kız kardeşi katıldı.

Demirtaş’ın babasının vefatının ardından sakal bıraktığı görüldü. (Kısa Dalga)

Gündem