Selçuk Özdağ: 50’ye yakın AKP’li vekille görüşüyoruz

Selçuk Özdağ: 50’ye yakın AKP’li vekille görüşüyoruz
Gelecek Partisi olarak 50’ye yakın AKP’li vekille görüştüklerini söyleyen Özdağ “"AKP yakın zamanda çok ciddi kayıplar yaşayacak” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "AKP yakın zamanda çok ciddi kayıplar yaşayacak. Biz 50'ye yakın milletvekili ile görüşüyoruz" dedi.

Halk TV ekranlarında yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programına bağlanan ve gündeme ilişkin değerlendirmeler yapan Özdağ, AKP içinde daha önce kendilerine mesafe koyan milletvekilleri ile şuan görüşme halinde olduklarını söyledi.

AKP içindeki bazı milletvekillerinin ekonominin geldiği ortam, Türkiye'nin dış politikalarındaki savrulma ile Süleyman Soylu ve Binali Yıldırım'ın içinde bulunmuş oldukları ithamlar nedeniyle hayal kırıklığı yaşadıklarını ve bu nedenle Gelecek Partisi ile görüştüklerini ifade eden Özdağ, 50'ye yakın milletvekili ile görüştüklerini ifade etti.

Gelecek Partisi dışında başka partilerle de görüşen milletvekilleri olduğunu söyleyen Özdağ şunları dedi:

"Hiç bir AKP milletvekili sokaklara çıkarak çiftçiyle, esnafla, lokantacıyla, sanayici ile konuşamaz. İşsizle konuşamaz. Emekliyle konuşamaz. Toplumsal talebi karşılayamazlar. Çözülmüşlerdir. Bitmişlerdir. Tükenmişlerdir. Sadece ve sadece devlet desteği ile ayakta duruyorlar ama ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'yi bir erken seçim kapısı çalacaktır."

Gündem